Kontakt Beograd 066 066 064

folije za stakla
 • Zatamnjivanje stakala Beograd
 • Zatamnjivanje stakla Beograd
 • Folije za stakla Beograd
 

Folije za stakla

Armolan nudi izuzetno širok spektar prozorskih folija za profesionalno zatamnjivanje stakala u građevinskoj i automobilskoj industriju u Beogradu.

Sigurnost i zaštita

Posebne karakteristike čine naše zaštitine folije za povećanje bezbednosti u robnim kućama, prodavnicama nakita, hotelima, bankama, ambasadama, kancelarijama, poslovnim zgradama, i  automobilima.

Visoka IR i UV zaštita

O pitanju energetske efikasnosti razmišlja se sve više u posljednjih nekoliko godina i to iz dva razloga: ekološke prihvatljivosti i uštede novca.

 

POGLEDAJTE UKRATKO ZAŠTO SMO NAJBOLJI :)

Zatamnjivanje stakla auta i autobusa Beograd

Armolan folije za profesionalno zatamnjivanje stakala automobila se mogu koristiti na staklima bilo kog automobila. Primarno dejstvo Armolan folije za stakla auta je smanjivanje toplote koja putem sunčevih zraka ulazi u automobile. Posebna funkcija ovih auto folija je u tome što regulišu toplotu i neugodno blještavilo sunca bez pravljenja kompromisa u pogledu uslova vožnje. Folija za zatamnjivanje stakala obezbeđuju dodatnu sigurnost i štite privatnost ljudi u automobilu.
Različiti tipovi i boje folija doprinose i estetskoj vrednosti vozila.
Specijalne visoko kvalitetne folije razvijene za prednje šoferšajbne bile su prekretnica u sun control industriji. Armolan proizvodi različite folije i za prednje šoferke.

Folije za stakla građevinskih objekata Beograd

Zaštitne Sigurnosne Armolan folije za građevinske objekte (stambene površine) mogu se koristiti na bilo kojoj staklenoj površini zgrade. Bilo da su u pitanju prozori stambenih ili komercijalnih kompleksa, Armolan arhitektonske folije će vam odgovarati. Armolan arhitektonske folije ispunjavaju širok spektar zahteva klijenata. 

Sigurnosne zaštitne (safety) sekjuriti folije za stakla Beograd
 

Staklo uvek predstavlja rizik jer je jako krho . Prema studiji vlade SAD, leteći komadi stakla najveći su uzrok povreda tokom eksplozija ili oluja. Rešenje ovog problema je korišćenje sigurnosne zaštitne folije za automobile i objekte. One zadržavaju staklo na svom mestu nakon nasilnog udara.

Dekorativne Peskirne folije za stakla Beograd
 

Armolan folije za stakla Beograd su proizvodi  specijalnih folija za zatamnjivanje stakala koje se mogu koristiti za različite profesionalne namene zatamnjivanja objekata. Ove jedinstvene folije u boji nude efikasna rešenja za probleme kao što su regulisanje sunčeve toplote, obezbeđivanje privatnosti i dekorativno uređenje. Ако је Vaš problem toplota i privatnost pomoću ovih folija može biti rešen. Dekorativne Peskirne folije za stakla Beograd.

 

Izdavanje papira za atest. Zatamnjivanje stakala sa Atest bez nalepnica. Brza i kvalitetna ugradnja sertifikovanih folija sa atestom nickih cena. Folije za stakla najpristupačnieg cenovnika. Cene pogledajte ovde.

Prezentacija UV stopsol
Armolan folije za stakla

i zatamnjivanje stakala
Beograd
i okolina:

Radimo na celoj teritoriji Beograd:
Zemun, Čukarica,
Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin. I okoline: Smederevo, Barajevo, Stara Pazova, Pancevo, Indjija, Borča, Ovča, Vinča, Kaludjerica, Lestane, Vrčin, Grocka.

 

Armolan Window film Beograd
066 066 064
armolanbeograd@gmail.com

 • Zatamnjivanje stakala Face Beograd
 • Zatamnjivanje stakla Insta Beograd
 • Zatamnjivanje stakala Beograd youtub
 

Linkovi
 

 

Home
Galerija

Cenovnik
Atest
Zakon

 

 • Zatamnjivanje stakala Beograd Face
 • Zatamnjivanje stakala Beograd Insta
 • Zatamnjivanje stakla Beograd Youtube
 • Folije za stakla Beograd Twiter
 • Folija za stakla Beograd IN